Camping-Park Kaul

Wiltz Luxemburg

   Camping-Park Kaul

   Op camping Kaul kunt u gratis gebruik maken van onder andere WIFI en diverse speeltuinen, tafeltennis, jeu de boules en een beachvolleybal terrein. Het verwarmde zwembad van 765 m² met glijbaan en een kinderbad van rond de 81m² is geopend vanaf half juni tot begin september en is vrij toegankelijk voor onze gasten


   Open van 01/01 t/m 31/12
   High season 11/07-21/08

   3 Trekkershutten
   6 hectare

   Er zijn geen trekkershutten die aan jouw zoekopdracht voldoen.

   Terreininformatie

   Omgeving

   Camping-Park Kaul is prachtig gelegen aan de rand van de stad Wiltz. Het is gelegen in de regio “Eislek”, vakantie in de “Eislek” betekend actief zijn en intensief contact met de natuur hebben. Het onaangetaste landschap, het culturele erfgoed en de smakelijke regionale producten zijn de rijkdom van de regio. Camping Kaul is een moderne camping, met een ideale ligging, in een mooie groene omgeving. De camping beschikt over 70 grote plaatsen, allen met een elektra aansluiting van 10A. Diverse chalets, luxe safaritenten en Trekkershutten (Pod) staan klaar om verhuurd te worden.

   Dit terrein is aangesloten bij

   Ecolabel
   Bed-bike

   De camping

   Bistro Kaul is een sfeervolle bistro aan de rand van de camping in de nabijheid van het zwembad en beschikt over een schaduwrijk terras. U kunt hier genieten van een heerlijke ijscoupe of een heerlijk glas met een verfrissend drankje. Uiteraard serveren ze u desgewenst ook een voortreffelijke maaltijd. Maar ook voor een patatje of een snelle hap kunt u buiten de opening van het zwembad hier terecht. Bistro Kaul is het hele jaar geopend.

   Ook uniek op camping Kaul is de fietscrossbaan en het skatepark. Deze bevinden zich aan de aanrijroute naar de camping. Ook een omnisportveld ligt aan uw voeten, daarnaast is er nog openlucht tennisbaan (tegen betaling). Je vervelen is hier dus eigenlijk niet nodig.

   Op loopafstand (500 meter) van de camping ligt een supermarkt, maar ook het centrum van de stad is per voet te bereiken. Halverwege de route naar de stad treft u het busstation en het treinstation. Deze bieden u de mogelijkheid om tegen een zeer aantrekkelijk tarief ook andere steden te bezoeken zoals, Vianden, Clervaux, Diekirch, Ettelbruck en Luxemburg-Stad.

   Maar ook voor natuurliefhebbers is camping Kaul een voortreffelijke uitvalbasis voor zowel wandelaars, fietsers en mountainbikers. Er zijn diverse routes direct vanaf de camping.

   Camping Kaul is gelegen in de regio “Eislek”, vakantie in de “Eislek” betekend actief zijn en intensief contact met de natuur hebben. Het onaangetaste landschap, het culturele erfgoed en de smakelijke regionale producten zijn de rijkdom van de regio.

   Nu hebben we het nog niet eens gehad over het grote stuwmeer, de kastelen en de vele bezienswaardig- heden die deze omgeving u te bieden heeft. Dus wat let u, kom en ontdek camping Kaul en haar boeiende omgeving.

   Routes in de buurt

    Duurzaam beheer

    Waterbesparende douches - Waterbesparende toiletten - Andere vorm van duurzame energie, namelijk - Afvalscheiding - Duurzaam materiaalgebruik in sanitair gebouw - Duurzaam materiaalgebruik in speelvoorziening - Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak - Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein - Duurzaam materiaalgebruik in Trekkershut

    Zo kom je er

    Campingstrooss 60
    L-9554 Wiltz
    Luxemburg
    GPS 5.93361 49.97305

    +352-9503591
    info@kaul.lu
    https://www.kaul.lu
    3w Media Eindhoven
    Fiets
    a