Camping Scheldeoord

Baarland Zeeland

  • stempel-overig
   Camping/Recreatiepark/Bungalowpark
  Camping Scheldeoord

  Scheldeoord is een echte familiecamping met o.a. een binnen- en buitenbad, supermarkt, modern sanitair, diverse speeltuinen, een animatieteam in de schoolvakanties en Scheldo's Kinderrestaurant met overdekt speeltoestel. Aan de dijk en Scheldestrandje is van alles te beleven en lekker eten en drinken met uitzicht over het water kun je hier bij Strandbrasserie De Landing.


  Open van 23/03 t/m 28/10
  High season 07/07-03/09

  1 Trekkershut
  17 hectare
  211 toeristische plaatsen
  59 seizoensplaatsen
  Landingsweg 1
  4435 NR Baarland
  Zeeland

  +31 (0)113-639900
  info@scheldeoord.nl
  https://www.scheldeoord.ardoer.com

  Trekkershutten

  Standaardhut

  4 | Hoogseizoen € 40,- | Laagseizoen € 35,-
  • ingerichte keuken
  • verwarming
  • kooktoestel
   Vanaf € 35,-
  Contact aanvraag

  Terreininformatie

  Omgeving

  Scheldeoord ligt direct aan de zeedijk van de Westerschelde en het Scheldestrandje. De rustige en groene omgeving wordt de 'Zak van Zuid-Beveland' genoemd, een 'Nationaal Landschap' met een uniek polderlandschap vol dijken waar je prachtig kunt wandelen en fietsen.

  Dit terrein is aangesloten bij

  Greenkey

  De camping

  Bij Scheldeoord verveel je je geen minuut! Zo is er op de camping zelf van alles te doen, maar ook de zeedijk en het Scheldestrandje direct naast de camping is een plek vol vakantieplezier! Je kunt hier bijvoorbeeld mooi buitendijks wandelen en fietsen direct langs het water, vissen, zonnen en spelen op het strandje, vliegeren en genieten van het uitzicht en de grote zeeschepen die er vlak voor je neus voorbij varen!  

  Wil je een dagje erop uit, dan zijn er verschillende uitstapjes die je maken kunt en attracties waaruit je kunt kiezen. Ga bijvoorbeeld naar Neeltje Jans, maak een ritje met de Stoomtrein Goes-Borsele of breng een bezoekje aan de mooie steden Goes en/of Middelburg! 

   

   

   

  Routes in de buurt

  • KN 39
  • GPS 3.9005 51.39666

  Duurzaam beheer

  Zo kom je er

  Vanaf A58: neem afslag 35 ('s Gravenpolder), houd richting 's Gravenpolder aan. Bij stoplichten 's Gravenpolder rechtdoor. Na 4,2 km links richting Hoedekenskerke. Rijd rechtdoor. Ga na 4 km in Hoedekenskerke links en na ongeveer 300 m rechts. Rijd langs de zeedijk. Ga na 2 km rechts en na 300 m links richting camping.
  3w Media Eindhoven
  Fiets
  a