Camping 't Weergors

Hellevoetsluis Zuid-Holland

  • stempel-overig
   Camping/Recreatiepark/Bungalowpark
  Camping 't Weergors

  Uw verblijf op camping 't Weergors begint met de huiselijke ontvangst in de receptie en minimarkt bij de oude boerderij. De drie Trekkershutten staan naast elkaar en centraal op het kampeerterrein. Het terrein biedt meer dan genoeg mogelijkheden om te ravotten en te sporten in bijvoorbeeld de speeltuintjes, het buitenfitnessterrein, bij de natuurlijke vijver en op het pannaveldje.


  Open van 01/04 t/m 31/10

  2 Trekkershutten
  15 hectare
  200 toeristische plaatsen
  80 seizoensplaatsen

  Trekkershutten

  Trekkershut

  4 | Hoogseizoen € 67,- | Laagseizoen € 58,-
  • verwarming
  • honden toegestaan
  • kooktoestel

  Warm water: circa € 0,12 per minuut Toeristenbelasting: € 1,23 Eet- en kookbenodigdheden via receptie te huur

   Vanaf € 58,-

  Terreininformatie

  Omgeving

  De camping ligt dicht bij Hellevoetsluis, aan de dijk van het Haringvliet en naast het beschermde natuurgebied het Quackgors. Op loopafstand van de gezellige vestinghaven Hellevoetsluis. Op de camping is een à la carte restaurant met afhaalservice. Langer verblijf is ook mogelijk in onze overige verhuuraccommodaties.

  Dit terrein is aangesloten bij

  Fietsers-welkom

  De camping

  Uw verblijf op camping 't Weergors begint met de huiselijke ontvangst in de receptie en minimarkt bij de oude boerderij. De drie oorspronkeijke Trekkershutten staan naast elkaar en centraal op het kampeerterrein, daarnaast is nieuw in 2022 de Polder Cabin. Het terrein biedt meer dan genoeg mogelijkheden om te ravotten en te sporten in bijvoorbeeld de speeltuintjes, het buitenfitnessterrein, bij de natuurlijke vijver en op het pannaveldje.

  Wij raden je zeker aan om met de kaart van Natuurlijk Voorne in de hand een tocht langs bijzondere en ambachtelijke agrarische bedrijven te rijden. Een andere aanrader is het buitendijkse fietspad naar Zuidland. Ook op de E-Bike zijn wij voorbereid. Zowel bij ons restaurant 't Karrewiel als bij de receptie zijn oplaadpunten beschikbaar. Houd je van wandelen? Het 70 kilometer lange Voornepad doorkruist het hele eiland en kun je in delen lopen. 't Weergors is een prima vertrekpunt voor een wandeltocht. Naar het oosten voor het open polderlandschap, naar het westen richting stranden van Voorne en de natuur.

  Routes in de buurt

  • LF 1
  • KN 23

  Duurzaam beheer

  Waterbesparende douches - Waterbesparende toiletten - Groene energie - Zonnecellen - Afvalscheiding - Duurzaam materiaalgebruik in sanitair gebouw - Duurzaam materiaalgebruik in speelvoorziening - Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak - Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein

  Zo kom je er

  Met de auto volg je de A20/A4 of A16/A15 in de richting Rotterdam-Europoort-Hellevoetsluis en vervolgens de N57. Hellevoetsluis is onderdeel van het fietsknooppuntennetwerk en gelegen nabij de LF1a. De camping bevindt zich ten westen van Hellevoetsluis.
  Zuiddijk 2
  3221 LJ Hellevoetsluis
  Zuid-Holland
  GPS 4.11422 51.82964
  +31 (0)181-312430
  info@weergors.nl
  https://www.weergors.nl
  Fiets
  a