Jachthaven & Camping De Helling

Culemborg Gelderland

  • stempel-jachthaven
   Jachthaven
  • stempel-stadscamping
   Stadscamping
  Jachthaven & Camping De Helling

  Je vindt op de camping twee luxe Trekkershutten in de vorm van een wijnvat. De namen zijn dan ook toepasselijk: Rode wijn en Witte wijn! Iedere Trekkershut heeft een apart slaapgedeelte en een zitgedeelte waar ook geslapen kan worden. De banken bij de eettafel kunnen namelijk uitgeklapt worden tot bedden. Bagage kan onder het tweepersoonsbed worden opgeslagen. Tegen meerprijs kan beddengoed gereserveerd worden. Met een lengte van 430 cm en een diameter van 230 cm een compacte maar knusse overnachtingsplek,


  Open van 01/04 t/m 31/10

  2 Trekkershutten
  4 hectare
  14 toeristische plaatsen
  42 seizoensplaatsen
  Helling 2
  4101 AE Culemborg
  Gelderland

  +31 (0)345-508930
  info@sjch.nl
  https://www.dehellingculemborg.nl

  Trekkershutten

  Witte Wijn

  4 | Hoogseizoen € 47.50 | Laagseizoen € 47.50
   Borg: € 35,00
   Bedlinnen: € 5,00 p.p.
    Vanaf € 47.50
   Contact aanvraag

   Rode Wijn

   4 | Hoogseizoen € 47.50 | Laagseizoen € 47.50
    Borg: € 35,00
    Bedlinnen: € 5,00 p.p.
     Vanaf € 47.50
    Contact aanvraag

    Terreininformatie

    Omgeving

    Centraal in Nederland, midden in de Betuwse natuur met de gezellige historische binnenstad van Culemborg op loopafstand, ligt aan de Lek Camping en Jachthaven De Helling. Voor wie houdt van de stoere dijken van het RIvierengebied, van kleine dromerige dorpjes en boomgaarden vol bloesem en fruit.

    De camping

    Er zijn tal van fiets- en wandelroutes in de directe omgeving, sommige starten vanaf het campingterrein. Camping De Helling is dan ook een uitstekende uitvalsbasis om de verrassende Betuwe en het Rivierengebied te ontdekken.

    Camping De Helling grenst aan de jachthaven en ligt midden in de natuurlijke omgeving van de uiterwaarden van rivier de Lek. En toch is het met recht een stadscamping, want het sfeervolle, historische centrum van Culemborg met volop gezellige terrassen en restaurants, vind je op loopafstand. Ook op het kampeerterrein is een restaurant en eetcafé. Op Camping De Helling wappert de Blauwe Vlag, een internationale prijs voor een schoon en veilig terrein met goede sanitaire voorzieningen.

    Routes in de buurt

    • KN 42
    • GPS 5.221329 51.961567

    Duurzaam beheer

    Zo kom je er

    De camping ligt aan de rivier de Lek nabij het pontveer naar Schalkwijk/Houten. Volg de ANWB-borden richting pontveer en bruine borden De Helling.
    3w Media Eindhoven
    Fiets
    a